Four Seasons Wonderglas

Het MC2 “wonderglas” exclusief van Four Seasons® combineert een hoge isolatie met het eenvoudig reinigende karakter en wordt wereldwijd op de markt gebracht. Door de fusie met het Engelse Ultraframe, een beursgenoteerde en ISO gecertificeerde onderneming werd een ijzersterk concept ontwikkeld; Ultraframe maakt gebruik van de techniek van de unieke beglazingen van Four Seasons® en haar uitgebreide netwerk en Four Seasons® maakt gebruik van Ultraframes’ vele gepatenteerde oplossingen. Het unieke van de Four Seasons serres schuilt in de toegepaste glascoating: voor elk klimaat een aangepaste glascombinatie. Zo ook voor Nederland, waarvan het “Institut fur Fenstertechnik” heeft berekend, dat de Premium™ MultiCoat beglazingen een optimaal rendement van de serre kan garanderen, zowel tijdens de koude winterdag als ook bij extreem hoge zomerse temperaturen.

Bekijk de film De Premium™ MultiCoat beglazingen bieden dankzij de ongekende hoge isolerende eigenschappen en het eenvoudig reinigende karakter het maximale comfort dat men van een serre mag verwachten. Ook het grotendeels weren van de schadelijke UV stralingen is een onderdeel van deze geavanceerde coating, zodat verkleuren van gordijnen bekledingen en vloeren niet zo snel zal voorkomen.

Traditionele serres en vergelijkbare uitbouwsystemen hebben zo hun beperkingen. Met mooi weer zijn ze heel plezierig, doch worden gauw een broeikas als de zon zijn werk doet. Naast deze unieke beglazingen worden de Four Seasons serres uitgevoerd met slanke aluminium profielen (breedte profielen 4,4 mm.) welke alle thermisch onderbroken zijn, zowel in het systeem met het gebogen glas als in de traditionele stijlen. Verder kent men de hout/aluminium systemen, zodat het onderhoud van een Four Seasons serre vrijwel nihil is. Doch indien men gecharmeerd is van een authentieke engelse serre ook dan kunt u kiezen uit een ruime sortering aan stijlen en mogelijkheden, die aansluiten op de stijl van uw huis. Four Seasons Solar Products LLC, is van oorsprong een Amerikaans bedrijf dat inmiddels 27 jaar oud is en in 38 landen actief is. Onder andere in Alaska, Scandinavië maar ook in de tropische gebieden zoals Dubai, Singapore, Maleisië en Indonesië genieten ze van de Four Seasons serres. Terecht ook dat het bedrijf zich s‘werelds grootste serrebouwer mag noemen.

Het speciale Four Seasons Premium coating Wonderglas